Search icon
Search icon
Logg inn
Opprett ny bruker
Handlekurv
hero
Hjem / 
All Products
MOO

Enda ikke oppdaget veskene fra MOO? You are in for a treat! Disse fantastiske norskdesignede skinnveskene er det lett å bli forelsket i! 

20 varer
Filter
Sorter etter
Kategori
Farge
Svart
Brun
Blå
Beige
Grå
#354FAC
Grønn
Gul
Gull
Hvit
Lyseblå
Multi
no color
Oransje
Petrol
Print
Rosa
Rød
Sølv
Størrelse
Pris
0,-
5 200,-
Viser 20 av 20

MOO, Vesker i skinn av høy kvalitet

En veske fra MOO er den perfekte hverdagshelt. Vesker i delikate farger som brun og sort, i tynt mykt skinn som gjør at vesken ikke blir tung slik man ofte opplever når det produseres i skinn. Et så enkelt antrekk som en jeans og t-skjorte blir med ett mer komplett med en kul veske fra MOO. Den lille søte Aunty cow vesken er også en av våre favoritter til fest – en enkel sort kjole, høye hæler og en Aunty i din favorittfarge – du er good to go! 

Veskene fra Moo er laget i eksklusivt italiensk kalveskinn, og for deg som er miljøbevisst - det brukes kun restavfall fra matproduksjon. Vi sier oss enige med eieren av Moo; så lenge det spises kjøtt, er det bra å kunne utnytte skinnet som ellers ville blitt kastet.  

Ta vare på skinnvesken din

Alle skinnvesker trenger og fortjener kjærlighet, og MOO anbefaler at du alltid impregnerer vesken før bruk, uansett om den er mørk eller lys i skinnet. De fleste impregneringssprayer du bruker på sko fungerer helt supert. Lyse skinnvesker kan lett få flekker, mens de mørke kan ha overskuddsfarge som det er lurt å sikre at ikke smitter av. I tillegg bør du gi vesken din litt pleie mellom hver sesong. Tilfør fuktighet med en skinnlotion eller skinnfett. Skal du ikke bruke vesken på en stund? Legg den i dustbagen som følger med, så trives den godt.  

Vi er stolte forhandlere av merket, og en av få som får selge det på nett. Hos oss finner du alltid våre favoritter som Chiic cow og Cara sister. Hver veske til sitt bruk.