Search icon
Search icon
Logg inn
Opprett ny bruker
Handlekurv
hero
Hjem / 
All Products
Moss Copenhagen

Moss Copenhagen (MSCH) gir deg skandinavisk enkelhet i sine fine hverdagsplagg; kjoler, gensere, t-skjorter og jakker med rene snitt og farger – alltid oppdatert for sesong. 

14 varer
Filter
Sorter etter
Kategori
Farge
Blå
Print
Hvit
Rosa
Svart
#354FAC
Beige
Brun
Grå
Grønn
Gul
Gull
Ingen farge
Lilla
Lyseblå
Multi
Oransje
Petrol
Rød
Sølv
Pris
0,-
1 099,-
Viser 14 av 14

Stort utvalg fra Moss Copenhagen på nett

Moss Copenhagen skaper klær med enkle snitt, og har blitt kjent som et minimalistisk klesmerke for de fleste. Som navnet tilsier har Moss Copenhagen, også kalt MSCH sitt utspring fra København, og siden start har designerne laget klær som kvinner i alle aldre har lagt sin elsk på. Alt fra søte hverdagskjoler til alle aldre, bluser til jobbgarderoben eller t-skjorter med trykk som virkelig har blitt populære. Moss Copenhagen er en sterk aktør i motebransjen, og er å finne i de fleste land i Europa – og også hos Suser i Sivet.  

Shop kjoler, t-skjorter og jakker fra MSCH

Moss Copenhagen er som nevnt godt kjent for sine t-skjorter, men har så mye mer å by på enn dette. I MSCH sine kolleksjoner finner du både jakker, kjoler, cardigans, gensere og mer. Fargene er til enhver tid oppdatert for sesong og motebildet, og mange av plaggene vi tar inn kan derfor enkelt matches med andre merker. Bruk for eksempel en deilig strikkegenser fra MSCH sammen med et fint skjørt i merinoull fra ella&il for et fint høstantrekk, eller en søt kjole med en genser eller cardigan over som tar opp fargene i printet. Stylingmulighetene er uendelige.  

Skandinavisk mote er ren, klassisk og enkelt i sitt uttrykk. Dette gjenspeiles i Moss Copenhagen sitt design. Her får du rene snitt og enkle farger. Sammen med dette får du de feminine detaljene som blomsterprint og volanger. Et antrekk fra MSCH passer til hverdag såvel som fest. Derfor er risikoen liten for garderobe-«meltdown» når du har antrekk fra Moss Copenhagen i klesskapet ditt! Med Moss Copenhagen er du alltid beredt!