Search icon
Search icon
Logg inn
Opprett ny bruker
Handlekurv
hero
Hjem / 
All Products
Munthe

Munthe skaper plagg i tidløs dansk design, med unike detaljer. Sjekk ut vårt utvalg av kjoler, jakker, bluser og bukser – med mer. 

20 varer
Filter
Sorter etter
Kategori
Farge
Print
Blå
Hvit
Brun
Grå
Beige
Multi
Svart
#354FAC
Grønn
Gul
Gull
Lilla
Lyseblå
not defined
Oransje
Petrol
Rosa
Rød
Sølv
Pris
0,-
2 879,-
Viser 20 av 20

Munthe kjoler er definisjonen på eleganse

Utformingen av designene til Munthe er ofte upolerte, rå og med dekonstruerte aspekter. Elementer som du enkelt kan kjenne igjen i Munthe kjoler - skarpe snitt og unike print kombinert med en løs passform. Det er ikke bare kjolene som er unike, Munthe bluser er også øyenfallende og lekre. Vi liker spesielt godt miksen mellom mønster og linjene på de forskjellige plaggene. Enten det er en sprek-mønstret viskosebluse eller en kortermet bluse med volangermer. 

Munthe skjørt og underdeler

Du finner plagg til hele garderoben hos Munthe, og deres skjørt og bukser er intet unntak. De gjenspeiler stilen og kommer gjerne i spreke mønster eller helt rette modeller som fint kan kombineres med en matchende topp, eller en bluse som er mer prangende. 

Enten du skal på café med venninnene dine, ønsker å pynte deg litt ekstra eller er på utkikk etter et nytt antrekk til jobb vil du kunne finne noe du liker blant utvalget til Munthe. Inspirasjonen til de forskjellige kolleksjonene kommer fra Naja Munthes utallige reiser rundt omkring i verden. Hvor stiler, stoffer, farger og urbanitet mikses sammen til de unike designene som vi kjenner dem i dag.  

Munthe passer til enhver anledning

Helt siden 1994 har klesmerket Munthe skapt unike og tidløse design. Det danske merket ble etablert i København av designerne Naja Munthe og Karen Simonsen. Den gangen het de “Munthe plus Simonsen”, etter en stund valgte Karen å trekke seg ut, og merket ble et rent “Munthe”. 

Det er flere kjennetegn ved Munthe, hvor eleganse og stilige linjer står høyt. Det har ført til at de fra 1994 og frem til i dag har kunnet smykke seg i prestisjetunge motepriser og internasjonal omtale. Det er ikke bare i Norden vi setter pris på Munthes gode design, populære internasjonale modeller og motebevisste kjendiser er ofte å se ikledd noen av deres plagg.   

Her finner du hele vårt utvalg av Munthe kjoler, bluser, skjørt med mer - se på de i nettbutikken, eller kom innom butikken vår i Tønsberg.