Search icon
Search icon
Logg inn
Opprett ny bruker
Handlekurv
hero
Hjem / 
All Products
NORR

Med unike detaljer, rent design og gode priser har det danske merket NORR raskt klart å skape sine plass i moteverden. Shop spennende kjoler, bluser, skjørt og bukser – alltid oppdatert for sesong og trend. 

13 varer
Filter
Sorter etter
Kategori
Farge
Hvit
Svart
Print
Blå
Grønn
Gul
#354FAC
Beige
Brun
Grå
Gull
Lilla
Lyseblå
Multi
not defined
Oransje
Petrol
Rosa
Rød
Sølv
Pris
0,-
1 699,-
Viser 13 av 13

NORR – dansk motemerke fra smilets by

Norr ble lansert i 2017 i Aarhus, og er nå representert i mer enn 200 butikker over hele verden. Det sier litt om rask suksess på kort tid, og vi forstår godt hvorfor. Med et rent og enkelt design har NORR mestret kunsten med å skape sterke tidsriktige plagg med sterkt fokus på detaljer. Kolleksjonene består av plagg med unike detaljer og høy kvalitet.   

Aarhus er kalt ”smilets by”, og det er lite tvil om at NORR har røttene sine herfra. Designerne vektlegger positiv atmosfære, imøtekommenhet og gjestfrihet høyt, og det skinner gjennom i designet. 

Iført NORR er det lett å mikse en røff og sporty look med et feminint uttrykk. For dette er nemlig essensen av kolleksjonene deres: Det eksklusive, det feminine, det rå, det pene og det klassiske, alt i ett og samme design. 

NORR - kjoler, skjørt og bluser for hverdag og fest

NORRs kolleksjoner er et sjeldent frisk pust i en allerede pulserende bransje. Dette er antrekk som gir deg sjansen til å skille deg ut fra mengden. Feminine bluser, skjørt og kjoler kjennetegner merket på den ene siden, men NORR gir deg også tøffe gensere med statements og denimjakker med en kul og moderne vri. 

Skap et kult og trendy høstantrekk med et skjørt og strikk fra NORR, kombinert med et par chunky boots fra Bianco og fint tilbehør fra Becksöndergaard. Gjør deg klar for fest med en fin kjole eller bluse, og kombiner med støvletter eller pumps fra merker som Unisa eller Nude of Scandinavia. Antrekkene topper du med fine smykker fra Enamel Copenhagen.  

Hos oss finner du et godt utvalg fra NORR som gir deg muligheten til å sette sammen helt unike antrekk. NORR serverer høy kvalitet med klær i komfortable materialer, men allikevel til gode priser.