Search icon
Search icon
Logg inn
Opprett ny bruker
Handlekurv
hero
Hjem / 
All Products
Nude of Scandinavia

Med Nude of Scandinavia får du den perfekte kombinasjon av skandinavisk design og italiensk kvalitet. Boots, støvletter, sneakers og pensko av høy kvalitet med et tidløst og stilrent uttrykk. Sjekk ut vårt store utvalg!

21 varer
Filter
Sorter etter
Kategori
Farge
Svart
Beige
Grønn
not defined
#354FAC
Blå
Brun
Grå
Gul
Gull
Hvit
Lilla
Lyseblå
Multi
Oransje
Petrol
Print
Rosa
Rød
Sølv
Pris
0,-
3 119,-
Viser 21 av 21

Shop boots og sneakers fra Nude of Scandinavia

Nude of Scandinavia tilbyr sko og vesker i skandinavisk design, med italiensk kvalitet. Kan det bli bedre? Her kan du finne både vesker og sko som tåler hverdagsbruk. Og ikke minst i et lekkert design laget av materialer som bare blir vakrere med tiden! 

Med et stilrent, tidløst og røft skandinavisk design som tåler våre værforhold, har Nude of Scandinavia blitt manges favoritt. Det røffe designet passer både til hverdag og fest, og understreker de feminine kvalitetene dine som en kontrast til for eksempel en vakker kjole. Og hva er vel bedre enn å kunne bruke komfortable sko til enhver anledning? Men hvis du er ute etter de perfekte støvlettene med høye hæler, kan du føle deg sikker på at de er så gode å gå i som mulig når du velger høyhælte støvletter fra Nude of Scandinavia. 

Tidløst design fra Nude of Scandinavia

Her hos Suser i Sivet finner du også et utvalg av vesker og bager fra Nude of Scandinavia. Både i skinn og i andre materialer. Felles for dem alle er at de er av svært høy kvalitet, og i et design som ikke går av moten. Hvis du er av typen som ønsker deg færre, men bedre produkter som varer, er Nude of Scandinavia et merke vi anbefaler at du blir bedre kjent med! 

Produktene til Nude er laget i Italia av en nydelig italiensk kvalitet. Dette legger grunnlaget for at du skal kunne finne deg et par nye favorittsko, -støvler eller en favorittveske som varer lenge. Kanskje til og med livet ut hvis vi skal tro designerne selv. Nude har fokus på komfort, kvalitet og funksjon i utviklingen av sine produkter. Oppdag vårt utvalg fra de innovative svenske designerne i Nude of Scandinavia, og finn dine nye hverdagsfavoritter hos oss.