Search icon
Search icon
Logg inn
Opprett ny bruker
Handlekurv
hero
Hjem / 
All Products
One and Other

Vi elsker plagg som aldri går av moten! Dette får du med One and Other. Et norsk kvalitetsmerke med rene linjer og klassiske snitt. Shop gensere, blazere, jakker og strikkeplagg, og få en garderobe som varer.

38 varer
Filter
Sorter etter
Kategori
Farge
Svart
Hvit
Beige
Brun
Rød
Blå
Grå
Lyseblå
#354FAC
Grønn
Gul
Gull
Ingen farge
Lilla
Multi
Oransje
Petrol
Print
Rosa
Sølv
Pris
0,-
3 499,-
Viser 38 av 38

Shop blazere, gensere og jakker fra One and Other

Det norske kvalitetsmerket One and Other designer hverdagsplagg for den kvalitetsbevisste kvinnen. Hvis du ønsker deg behagelige og funksjonelle klær som varer lenge, både med tanke på design og kvalitet, er det mye å velge i her. I kolleksjonen til One and Other finner du klær som kan brukes både på jobb og privat. Det stilrene designet gjør det enkelt å kombinere plaggene. De kan også fint brukes til både hverdags og fest, avhengig av hvilke accessories du velger. 

Ro og fred er kanskje stikkord man kan bruke for å beskrive klærne fra One and Other. Her er det rene linjer og flater, dempede, behagelige farger og ingen masete mønstre. Her er det kvinnen som skal synes, og ikke klærne. Med klassiske snitt som ikke går av moten, kan du finne kåper, ullplagg og basisplagg som er enkle å kombinere med det meste.  

De har deilie strikkede gensere og cardigans i enkle, dempede farger som varer år etter år, og som passer perfekt til et par jeans eller en dressbukse. One and Others fokus er funksjon og holdbarhet, og plaggene er designet for å vare i mange sesonger. 

Få en garderobe som varer med One and Other

One and Other designer klær for den mote- og miljøbevisste voksne kvinnen, som gjerne blir glad i plaggene sine, og som vet at kvalitet lønner seg i lengden. Selv om plaggene kan virke enkle, finner du flotte designplagg her, som for eksempel stilige halser som holder deg varm, kreativ strikk og mer subtile plagg av høy kvalitet som du garantert får bruk for.  

Er du av typen som ofte handler klær som blir hengende i skapet? Kanskje fordi de egentlig er litt "mye" eller ukomfortable? Eller ønsker du å forandre garderoben og handlevanene dine mot mer bærekraftige og fornuftige valg? Da anbefaler vi at du tar en titt på kolleksjonen fra One and Other – for disse plaggene blir garantert brukt!