Search icon
Search icon
Logg inn
Opprett ny bruker
Handlekurv
hero
Hjem / 
All Products
Please

Yes Please! Hvis du ikke har prøvd jeans fra Please, så kan vi virkelig anbefale å gjøre det. Høy komfort, kvalitet og en avslappet, casual passform – perfekte hverdagsjeans! 

6 varer
Filter
Sorter etter
Kategori
Farge
Svart
Hvit
Grå
#354FAC
Beige
Blå
Brun
Grønn
Gul
Gull
Lilla
Lyseblå
Multi
not defined
Oransje
Petrol
Print
Rosa
Rød
Sølv
Pris
0,-
1 599,-
Viser 6 av 6

Stort utvalg Please jeans til dame

Please jeans er en favoritt blant mange. Please tilbyr mange forskjellige og kreative design, men det er passformen som er hovedfokuset. Please Jeans er et italiensk merke – noe som kjennes på kvaliteten. Som du sikkert vet, er dette landet kjent for sitt fantastiske håndverk og fokus på kvalitet i alle ledd, og Please er intet unntak. Gode tekstiler, stretch og en avslappet behagelig passform er med på å gjøre jeans fra dette merket til ekte hverdagsfavoritter! 

Please Jeans nettbutikk

Hos Suser i Sivet finner du alltid et godt utvalg av bukser fra Please. Kjente modeller som joggers, London og Shortcut London, til sesongens bukser i velour og cordfløyel. I kolleksjonene til Please finner du jeans i alt fra klassiske blåfarger og sort, til sommerens fargerike jeans i rød, grønn, rosa og hvit. 

Kjennetegnet til merket er det lille søte sølvhjertet som står på høyre baklomme på alle jeans. I tillegg har buksene ofte en skrå søm over låret og synlige knapper. Uttrykket er avslappet og røft, noe som gjør buksene unike og enkle å style til hverdag med strikkegenser, eller en enkel t-skjorte. 

Kombinasjonen av italiensk håndverk, kreativt design og en behagelig passform gjør Please Jeans til det perfekte valget for den bevisste og stilsikre kvinnen.