Search icon
Search icon
Logg inn
Opprett ny bruker
Handlekurv
hero
Hjem / 
All Products
Red Button

Finn din hverdagshelt i plagg fra Red Button. Disse plaggene handler om perfekt passform, komfort og bærekraftig produksjon. En god mix av sesongens trender, samt bestselgere som Sofie skinny og Tessy jeans.

15 varer
Filter
Sorter etter
Kategori
Farge
Blå
Beige
Brun
Svart
Sølv
#354FAC
Grå
Grønn
Gul
Gull
Hvit
Ingen farge
Lilla
Lyseblå
Multi
Oransje
Petrol
Print
Rosa
Rød
Pris
0,-
1 199,-
Viser 15 av 15

Red Button jeans av høyeste kvalitet

Perfekt passform og rent design er hovedfokuset til Red Button Jeans. Designstudioet ligger i hjertet av Amsterdam, hvor Red Button designer sine unike bærekraftige jeans for kvinner som er på jakt etter kvalitetsjeans som passer til alt. 

Red Button sin visjon er alltid å skape "The perfect fitting jeans". I designprosessen benytter Red Button seg av den siste teknologien innen supermyke tekniske stoffer, noe som bidrar til å skape den perfekte passformen. Disse stoffene som er laget av førsteklasses materialer som både er elastiske og støtter. Kvaliteten sikrer holdbarheten og sørger for at jeansene aldri mister fasongen. 

Designerne hos Red Button elsker produktene sine, og er stadig på jakt etter den perfekte passformen, kvaliteten og følelsen. Bærekraft er også en viktig del av Red Buttons designprosess, og tar stor plass i denne prosessen. Dette innebærer alt fra arbeidstakernes vilkår til kjemikaliene de ønsker å unngå og bærekraftige alternativer i stoffene de utvikler. Gjenvinnbar emballasje og miljøvennlig produksjon står alltid i fokus hos Red Button. 

Bukser fra Red Button med høy kvalitet og bærekraft i fokus

Hvis du er på jakt etter jeans av høy kvalitet med bærekraft i fokus, er Red Button et merke du bør bli bedre kjent med. Det rene designet og fargene som gjenspeiler sesongen, gir uendelig med kombinasjonsmuligheter. Jeansene er et av våre mest elskede plagg, hvor vi lett får noen favoritter – og Red Button har et utvalg som passer inn i enhver garderobe. 

Red Button designer klær for moderne design- og miljøbevisste kvinner som ønsker plagg av høy kvalitet som varer. Hos oss finner du et stort utvalg av plagg og tilbehør i matchende kvalitet. Uansett om du ønsker en hverdagslig stil med en myk og god ullgenser, eller om du vil pynte deg litt i en flott bluse, så finner du noe i utvalget hos oss. 

Shop bukser, jeans og capri fra Red Button hos Suser i Sivet. Kjente modeller som Tessy jeans og Sofie skinny, samt sesongens trender.