Search icon
Search icon
Logg inn
Opprett ny bruker
Handlekurv
hero
Hjem / 
All Products
Sand Copenhagen

SAND Copenhagen skaper tidsriktig mote av høy kvalitet. Merket er kjent for sine fantastiske kåper, jakker, kjoler og blazere av høy kvalitet - med fokus på detaljer og perfekte snitt.

25 varer
Filter
Sorter etter
Kategori
Farge
Beige
Svart
Print
Hvit
Brun
Grønn
Rosa
#354FAC
Blå
Grå
Gul
Gull
Ingen farge
Lilla
Lyseblå
Multi
Oransje
Petrol
Rød
Sølv
Pris
0,-
4 799,-
Viser 25 av 25

Kåpe fra SAND Copenhagen - en varig favoritt

Hvis du er glad i tidløse, klassiske plagg og er opptatt av å bygge en varig garderobe har du funnet det perfekte klesmerket. SAND har en unik evne til å skape plagg som er enkle og rene i både snitt, detaljer og farger, men allikevel så delikate og aktuelle. Merket er kjent for sine nydelige kåper og jakker i klassiske snitt og nydelige jordfarger. Hvis du først investerer i en blazer eller kåpe herfra har du en garderobefavoritt i lang tid fremover.  

SAND Copenhagen er et av de ledende danske merkene innen mote, og kombinerer det beste fra to steder; de fineste tekstiler fra Italia, med skandinavisk design og stil. Kolleksjonene fra SAND er alltid «to the point» - tidløse og klassiske plagg som er lett å elske, og som kan kombineres i mange antrekk og brukes over flere sesonger. Fargene er behagelige og henter inspirasjon fra naturen. 

Blazer og dressbukser til jobbgarderoben

For mange består jobbgarderoben av plagg med en clean look - enkle snitt, rene farger, og en strammere stil enn i hverdagen. Med en dressjakke og dressbukse fra SAND får du plagg som vil danne et perfekt grunnlag for flere antrekk. Legg igjen blazeren hjemme og bruk dressbuksen med en pen bluse eller enkel høyhalset genser, eller gjør stilen mer avslappet ved å kombinere jakken med en mørk jeans. Et par trendy loafers holder stilen stram. En kjole er også perfekt for variasjon. Style med en jakke over og et par pene høye støvletter

Mindre miljøavtrykk med god kvalitet og varighet

SAND er opptatt av å skape former, farger og trykk som fungerer i flere år. Fokus på varighet ser man ikke bare i designet, men også gjennom hele prosessen fra idè til produkt. I alle stadier av prosessen fokuseres det på å bruke få naturressurser og skape smarte løsninger for å spare miljøet. Ved å bruke tekstiler med høy slitestyrke forlenges levetiden på plaggene, slik at avfall blir redusert og naturkrefter blir spart. 

Du trenger ikke lese labels på SAND Copenhagen for å vite om det er god kvalitet og med en tanke for miljøet. Alt SAND lager har en tanke for å bidra til en bedre verden.