Search icon
Search icon
Logg inn
Opprett ny bruker
Handlekurv
Hjem / 
All Products
Sleepers

Gjør både føttene dine og miljøet en tjeneste ved å velge flip flops fra Sleepers. Verdens mest solgte skotøy lages vanligvis i plast, men Sleepers ønsker å endre dette og har lagd sandaler i naturgummi med et moderne design, fantastisk komfort – som kan gjøre en positiv endring i moteindustrien. 

0 varer
Filter
Sorter etter
Kategori
Farge
#354FAC
Beige
Blå
Brun
Grå
Grønn
Gul
Gull
Hvit
Lilla
Lyseblå
Multi
not defined
Oransje
Petrol
Print
Rosa
Rød
Svart
Sølv
Viser 0 av 0

Fargerike flip flops fra Sleepers

Oppdag de fantastiske flip flopene fra Sleepers. Vi vet at mange av våre kunder, og ikke minst oss selv, sverger til disse sandalene på sommeren. Utrolig gode på, og former seg etter foten når du bruker dem. Også kommer de jo i et hav av vakre farger, så du enkelt kan matche din stil, eller hvert eneste antrekk. Hos oss finner du både den vanlige modellen Tapered, som er en klassisk flip flop, og Tapered Platform med litt tykkere såle som gir både mer komfort og litt ekstra høyde for de som ønsker det.  

Sandalene fra Sleepers er lette, myke og med anti-skli. Alle sandalene er produsert i plantebasert fornybar naturgummi, et materiale som puster og føles derfor ekstra komfortabelt på varme sommerføtter. Sandalene har et moderne design, og passer like godt på strandferie med en avslappet shorts og t-skjorte, som med en søt sommerkjole på bytur.  

Gjør et godt skovalg for både føttene dine og miljøet

Ikke bare er de utrolig gode på, og kommer i et fantastisk utvalg av farger, men de er også et bedre valg for miljøet! Sleepers gjør det enklere for deg å ta et mer miljøvennlig valg. Alle sandalene fra Sleepers er som nevnt produsert i plantebasert fornybar naturgummi, et bærekraftig alternativ til plast som forsøpler strender og havet.   

Historien bak merket går helt tilbake til 2001 da kompisene Tor Marius og Frode var på surfetur på Sri Lanka og kom over flip-floper i naturgummi som de tok med hjem til familie og venner. 16 år senere ble Sleepers født, da de bestemte seg for å skape sandaler i naturgummi selv. Flip flops er verdens mest solgte fotplagg, og mesteparten er laget av plast som stammer fra petroleumsindustrien. Som en del av moteindustrien ser de det derfor som sitt ansvar å stå for en endring og være en del av løsningen mot et bedre miljø.  

Med et par flip flops gjør du ikke bare føttene dine en tjeneste, men også miljøet. Gjør et godt skovalg!