Search icon
Search icon
Logg inn
Opprett ny bruker
Handlekurv
hero
Hjem / 
All Products
Steamery

Steamery designer produkter for innovativ klespleie, inspirert av eldgamle teknikker. Steameren Cirrus, nuppefjerner, klesrulle m.m. Deres lekre og minimalistiske produkter gjør klespleien til en fornøyelse både hjemme og på reise.

14 varer
Filter
Sorter etter
Kategori
Farge
Hvit
Grå
Beige
Svart
#354FAC
Blå
Brun
Grønn
Gul
Gull
Ingen farge
Lilla
Lyseblå
Multi
Oransje
Petrol
Print
Rosa
Rød
Sølv
Pris
0,-
1 169,-
Viser 14 av 14

Steamer klær som en drøm

Steamery er nok mest kjent for sitt gode design på sine steamere, Cirrus. Du har nok sett de i en rekke interiørmagasiner da de har blitt lagt sitt elsk på av mange. Merket har et ønske om at du skal kunne ta vare på klærne dine på en så miljøvennlig og god måte som mulig. Derfor finner du nå en rekke andre produkter blant sortimentet. 

En steamer er ikke bare enkel å benytte hjemme, den er også enkel å ha med i bagasjen når du skal ut på reise. Ved å dampe klærne dine får du ikke bare bort rynker på plaggene dine, men det er også en effektiv måte å fjerne lukt. På den måten behandler du klærne dine på en skånsom måte og skåner både plagget for vaskemaskinen og miljøet for unødig vask. 

For å bevare friskheten i klærne dine har Steamery også utviklet tekstilspray. Den er fin å bruke for å mykne plaggene dine, samt gi dem en frisk duft når du er på reise eller ikke har brukt plagget på en stund. 

Steamery nuppefjerner gir nytt liv i plaggene dine

Enkelte plagg kan nuppe. For noen typer materialer er det en naturlig del av prosessen, men det er ikke alltid det ser så delikat ut. Da kan en nuppefjerner som Pilo Fabric Shaver være løsningen for å få tilbake favorittene dine til opprinnelig stand. Det er ikke noe som er mindre gøy enn å føle at strikkegenseren ikke lenger er den samme fordi den er full av nupper. 

Bli kvitt lo, små hår og støv fra klærne dine effektivt med klesrullen Lint brush. Steamery har spesialisert seg på miljøvennlige måter å bevare klær på. Deres lofjerner gjør det enkelt å bli kvitt smårusk fra klærne dine, uten klister fra lim eller irriterende fulle klister-ark på klesrullen. Steamery klesrulle Lint brush kan enkelt brukes igjen og igjen, ved at du vender munnstykket for å få av rusket du har samlet opp. Perfekt på svarte dressbukser, blazere og andre plagg som trekker til deg støv og hår.  

Bevar klærne dine vask etter vask

Det er ikke til å unngå at plaggene dine må gjennom vaskemaskinen fra tid til annen. Valget av vaskemiddel vil da ha mye å si for resultatet. Steamery har utviklet vaskemiddel for en rekke forskjellige plagg, slik at du skal kunne finne produkter som du kan bruke på alle dine plagg hos dem. Blant utvalget finner du vaskemiddel til ull/silke, allergivennlig vaskemiddel, luktfjerner, vaskemidler til mørk denim og vaskemidler til hvitt tøy. Når du benytter deg av vaskemidlene fra Steamery kan du føle deg trygg på at du tar vare på de fine plaggene dine på best mulig måte.