Search icon
Search icon
Logg inn
Opprett ny bruker
Handlekurv
hero
Hjem / 
All Products
S'well

S’well er kjent for sine fantastiske drikkeflasker, kaffekopper og matbeholdere som kan brukes igjen og igjen. Tenk på naturen, og lommeboka, og dropp engangsbeholdere. 

13 varer
Filter
Sorter etter
Kategori
Farge
Blå
Svart
Brun
Grå
Hvit
#354FAC
Beige
Grønn
Gul
Gull
Lilla
Lyseblå
Multi
not defined
Oransje
Petrol
Print
Rosa
Rød
Sølv
Pris
0,-
479,-
Viser 13 av 13

Drikkeflasker og kaffekopper fra S’well

S’well, merket som lager de vannflaskene du har så lyst på. Sahra Kauss er kvinnen som etablerte S’well. Hun hadde et ønske om å redusere bruken av engangsvannflasker. Målet hennes var å skape en bevegelse av mennesker som bærer med seg gjenbrukbare vannflasker. Dette målet jobber hun fortsatt med den dag i dag, og hun er på god vei. Med en flaske fra S’well får du funksjon og design i en veldig stilig innpakning. Flaskene har nemlig nydelige mønstre inspirert av naturen. Du får S’wells flasker i marmor-, tre- og gulldesign, men også i rene farger som matcher alt. Med tre lags isolasjon holder de drikken din enten varm eller kald i lang tid. 

S’well sine flasker passer til byturen, fjellturen og hjemme. Du kan ha den i barnevognen eller i bilen. Uansett hvor du er, trenger du alltid vann. Med S’well sine flasker sparer du penger ved å ta med deg drikke hjemmefra, samtidig som du holder stilen. 

Nyt lunsjen fra en fin matbeholder eller salatbolle fra S’well

I tillegg til den originale vannflasken, designer S’well også beholdere for mat som passer like godt i jobbvesken som på tur eller hjemme i sofakroken. De kjente beholderne som heter Eats er helt supre til en deilig smoothie eller salat, og passer supert oppi veska.  

Produktene fra S’well er også flotte gaver å gi bort, uansett om det er bursdag, jul eller bryllup. Hjelp naturen, hjelp deg selv og bruk gjenbrukbare flasker, kopper og matbeholdere fra S’well i hverdagen.