Search icon
Search icon
Logg inn
Opprett ny bruker
Handlekurv
hero
Hjem / 
All Products
Talking Walls

Kle deg i skjerf med en historie og sjel fra Talking Walls. Disse fantastiske sjalene i kvaliteter som ull, silke og modal er ikke bare vakre, gir også historier fra hele verden med sine unike grafiske print. 

6 varer
Filter
Sorter etter
Kategori
Farge
Print
#354FAC
Beige
Blå
Brun
Grå
Grønn
Gul
Gull
Hvit
Ingen farge
Lilla
Lyseblå
Multi
Oransje
Petrol
Rosa
Rød
Svart
Sølv
Pris
0,-
2 999,-
Viser 6 av 6

Skjerf i ull og silke fra Talking Walls

Skjerfene fra Talking Walls er noe helt utenom det vanlige. Dette er design som ikke bare er vakkert å se på, men også bærer på historier fra mennesker fra hele verden. Skaperne bak Talking Walls ønsker at skjerfene ikke bare skal komplementere antrekket ditt, en også være en liten bidragsyter til en større forståelse for ulike kulturer og andre ulikheter. Å gå med et sjal fra Talking Walls skal gi et sterkt budskap.  

Alle skjerfene er lagd i India, av fantastiske håndverkere som har høy standard og kunnskap rundt farger, tråd og tekstiler. Merket går aldri på kompromiss med kvalitet, så med et skjerf fra Talking Walls får du de fineste tekstiler som du bare kan drømme om. Prisen gjenspeiler kvaliteten vi snakker om, men investerer du i et plagg fra dette merket så kan du være sikker på at du vil få mye bruk og glede av det i lang tid fremover.  

Skjerf med grafiske print og unike historier

Skjerfene har spennende grafiske print, i delikate farger som er enkle å matche med garderoben. Et enkelt antrekk, om det er til hverdag med jeans og strikkegenser eller jobb med et pent skjørt og skjorte, så vil et skjerf fra Talking Walls gjøre antrekket komplett, og spennende. I tillegg får du helt fantastisk komfort, og varme.  

Hver og et av plaggene i kolleksjonene har sin historie, dette er virkelig autentiske produkter av ypperste kvalitet. Å gå med ekte historie har sjel.