Search icon
Search icon
Logg inn
Opprett ny bruker
Handlekurv
hero
Hjem / 
All Products
The Aromatherapy Co

På jakt etter en perfekt vertinnegave? Eller ønsker du deilig duft på kjøkken og bad? Sjekk ut produktene fra the Aromatherapy co. Håndkrem, håndsåper, duftlys og duftpinner av høy kvalitet. 

17 varer
Filter
Sorter etter
Kategori
Farge
not defined
Hvit
#354FAC
Beige
Blå
Brun
Grå
Grønn
Gul
Gull
Lilla
Lyseblå
Multi
Oransje
Petrol
Print
Rosa
Rød
Svart
Sølv
Pris
0,-
319,-
Viser 17 av 17

Håndkrem og duftlys fra The Aromatherapy co

Unn deg selv litt hverdagsluksus med The Aromatherapy co. Et merke spesialisert på produkter for sinn, kropp og sjel. Sortimentet består av alt fra duftlys og duftpinner, til håndkrem og håndsåpe. Hva med et deilig duftlys med friske dufter ved siden av badekaret? Matchende håndsåpe og håndkrem som gir badet ditt litt ekstra luksusfølelse? Det beste er at håndkremen du forelsker deg i også finnes i liten tube, så du alltid kan ta den med deg i veska di. 

Merket har også laget håndsåper og -kremer spesifikt til å ha på kjøkkenet – helt utrolig deilige! Og så fine! Med duften til Therapy Kitchen blir hjemme komplett.  

Gaver som garantert vil falle i smak

Produktene fra The Aromatherapy co er de perfekte vertinnegavene, eller julegave til en god venninne eller mamma. Med en gave fra Aromatherapy gir du ikke bare deilige dufter i gave, men også utrolig gode produkter som er 100% veganske, uten parabener, mineralstoffer og fargestoffer. Ingen av produktene er testet på dyr, og det brukes ingen prosesser som er skadelige for dyr. Hva med å gi et sett med matchende håndsåpe og håndkrem, kanskje sammen med et fantastisk klespleieprodukt fra Steamery? Eller en fin hårklemme fra Sistie? 

Ta vare på huden, få bedre humør og energi og skap en god atmosfære i hjemmet ditt med de beste duftene fra The Aromatherapy.