Search icon
Search icon
Logg inn
Opprett ny bruker
Handlekurv
hero
Hjem / 
All Products
Unisa

Unisa passer perfekt for deg som liker sko med klassisk design og et feminint uttrykk. Sjekk ut vårt utvalg av boots, pumps, sandaler og mer fra en av våre favoritt-leverandører innen sko. 

34 varer
Filter
Sorter etter
Kategori
Farge
Svart
Gull
Beige
Brun
Grå
Hvit
Print
#354FAC
Blå
Grønn
Gul
Lilla
Lyseblå
Multi
not defined
Oransje
Petrol
Rosa
Rød
Sølv
Pris
0,-
1 519,-
Viser 34 av 34

Shop sko til dame fra Unisa

Hvis du er på jakt etter et par sko eller støvler med et feminint uttrykk og rent klassisk design, bør du ta en titt på Unisa. 

Unisa legger vekt på å benytte seg av det siste innen teknologi for å skape så gode produkter som mulig. Lidenskap, entusiasme og profesjonalitet kjennetegner måten dette spanske merket jobber når de designer produktene sine. Spania er kjent for sin skoproduksjon av høy kvalitet, og Unisa har vært en del av denne tradisjonen i flere generasjoner. 

Unisa sine sko blir håndlaget i Spania, og materialene blir nøye utvalgt for å oppnå slitestyrke, holdbarhet og stabil passform over tid. Skoene har et klassisk uttrykk som er feminint og elegant. De passer til alt og er veldig komfortable. Det subtile designet gjør sko fra Unisa til perfekte følgesvenner i hverdagen, ettersom de ikke gjør altfor mye ut av seg. Funksjonelle og nette støvletter og boots som raskt blir hverdagsfavoritter. De fleste modellene kan brukes til både bukser og skjørt uten å fremstå som klumpete eller maskuline. 

Fra pumps og sandaler, til høstens boots

Er du ute etter et par klassiske ankelstøvletter til høstantrekket, eller pene pumps til festkjolen? Et par elegante, men likevel robuste skinnstøvler som passer fantastisk til kjoler og skjørt, er veldig praktisk å ha når det blir kaldere ute. Alt dette, og mer, får du med Unisa. Unisa sine sko kombinerer det siste innen teknologi og komfort, uansett om du trenger et par høye hæler til kontoret, sommerens sandalerstøvler som passer til det skandinaviske klimaet.