Search icon
Search icon
Logg inn
Opprett ny bruker
Handlekurv
hero
Hjem / 
All Products
Zarkoperfume

Unike, prisvinnende dufter fra Zarkoperfume. Dette danske parfymemerket har tatt parfyme til neste nivå, og skapt dufter du blir avhengig av og vil kjøpe igjen og igjen. 

6 varer
Filter
Sorter etter
Kategori
Farge
not defined
Hvit
#354FAC
Beige
Blå
Brun
Grå
Grønn
Gul
Gull
Lilla
Lyseblå
Multi
Oransje
Petrol
Print
Rosa
Rød
Svart
Sølv
Pris
0,-
1 071,-
Viser 6 av 6

Bestselgeren The Muse fra Zarkoperfume

Det er ikke uten grunn at The Muse vant den danske skjønnhetsprisen i 2021. Denne bestselgeren blir du avhengig av. En parfyme som garantert vil legges merke til med sin unike delikate duft. I tillegg til denne har vi favorittene Molecule og Quantum Molecule. Parfyme tatt til neste nivå, med en unik sammenslåing av molekyler med de klassiske parfymene.  

Zarko drømte lenge om å skape parfymer som fanger det livsstilen, klimaet og estetikken til skandinavia. Zarko startet å studere kunsten å skape dufter i 2008, og har gjennom en intens og lang reise klart å skape spennende og originale parfymer som har tilført noe nytt enn man kjenner fra vanlig parfyme-komponering.  

Skandinaviske parfymer, laget i Danmark

Alle parfymene fra Zarkoperfume er 100% håndlaget i Danmark og har et stilrent design som gjør at den gjør seg utrolig godt stående fremme til pynt på baderommet eller soverommet. Og lets be honest, det setter vi pris på!  

Det er ingen tvil om at noen av våre favorittdufter hører til nettopp dette merket. Parfymer vi selv elsker, som vi ønsker å dele med dere.